Opendeur

COME TO MEET US…

Op 17 Mei wordt er het officiële startschot gegeven van WAT Office te Schilde. 16 werkplekken en een 5 tal UNITS zijn beschikbaar voor Ambitieuze ondernemers die meer willen dan vanuit thuis werken of niet in eindeloze files willen staan.

WAT Office is een initiatief van Indra Winkelmans en Kirsten Mos, zaakvoerder en eigenaar van het ICT bedrijf 2beIT en Easyhouse (Internet of things). De bedoeling is om bedrijven, freelancers of werknemers die buitenhuis willen werken, een plek te geven waar ze in een professionele omgeving kunnen werken en samenwerken. “We willen iets creëren waar je elke dag met plezier naartoe komt”. Een gezellige en huiselijke inrichting, een koffie barretje, een collega ruimte met een keuken,… Hier zit je tussen potentiële klanten, leveranciers en collega’s. Als mensen met elkaar praten, komen daar projecten uit, maar het moet wel spontaan gebeuren. En dat is mogelijk in WAT Office.

LOOKS?
Geen klassieke bureau’s meer maar HOOG – LAAG verstelbare met krukken, stoelen, decoratie tussen oud en nieuw. Pure materialen, oog voor detail en een etnische touch maken het geheel af. Een gezellige koffiebar geïnspireerd op een ouderwets gezellige bakkertje op de hoek.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

Tussen 09:00 - En 12:00
Earlybirds
Kom een kijkje nemen en geniet van een ontbijtje in onze koffiebar
Tusen 12:00 - En 15:00
Lunchtijd
Tijdens je lunchpauze even een kijkje nemen? Geen probleem, wij voorzien soep met broodjes
Tussen 15:00 - En 19:00
Borrelen
Eerder stoppen of na je werk altijd welkom voor een hapje en een tapje.

Book Event

OPENDEUR WAT OFFICE

Available Tickets: Unlimited
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

May 17 2019

Time

All of the day

Location

WAT OFFICE SCHILDE
Turnhoutsebaan 148, Schilde
REGISTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

X